Broodpudding met rozijnen

2-4
Makkelijk
60 minuten

ingrediënten

Oud wit brood
200 g
Peperkoek
3 sneden
Fresubin 2 kcal Max vanille
300 ml
Volle melk
300 ml
Kaneelpoeder
Snuifje
Rozijnen
80 g
Vanillesuiker
1 zakje
Eieren
3
Bloem
Boter

Bereiding

01

Verwarm de oven voor op 170°C

02

Snij het brood en de peperkoek in stukken en meng het geheel de melk, vanillesuiker en Fresubin Vanille.

03

Voeg de rozijnen toe en laat 10 minuten weken.

04

Voeg de eieren en de kaneelpoeder al roerend toe aan het beslag.

05

Vet de taartvorm in met boter en bepoeder vervolgens met bloem. Giet het beslag in de taartvorm en laat ongeveer 50 minuten bakken in de voorverwarmde oven op 170°C.

Gerelateerde artikels

Delen op INSTAGRAM is mogelijk, met wat extra click’s!

  1. Download het beeld van deze post en deel het via je INSTAGRAM profiel.
  2. De introtekst kan je eenvoudig overnemen door de tekst te kopiëren.

    Eenvoudig en lekker recept voor een energierijke broodpudding met Fresubin
    #energierijk #fresubin #caringforlife #ondervoeding #Fresubin2kcaldrink
Begrepen!

Delen op LinkedIn is mogelijk, met wat extra click’s!

De introtekst kan je eenvoudig overnemen door de tekst te kopiëren.

Eenvoudig en lekker recept voor een energierijke broodpudding met Fresubin
#energierijk #fresubin #caringforlife #ondervoeding #Fresubin2kcaldrink

alert icon

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste een melding van onze interessante artikelen, tips & recepten.

Ja, graag!
Nee bedankt
alert icon

Reageren op dit bericht?

Maak dan eerst een account aan of meldt je aan als je al een account hebt.

Aanmelden
Registreren
alert icon

Toevoegen aan jouw favorieten?

Maak dan eerst een account aan of meldt je aan als je al een account hebt.

Aanmelden
Registreren

Naar mijn interesses
Sluiten